fbpx

Scouting Graaf Daron in Alkmaar draait door in de zomervakantie!

Scouting Graaf Daron in Alkmaar verzorgt de komende zomervakantie leuke opkomsten voor kinderen in de leeftijd 5 t/m 16
jaar. Vanaf 18 juli zullen wij elke zaterdag een te gekke opkomst in elkaar zetten, waarbij iedereen welkom is. Met, of zonder

scoutingervaring. We zullen de basics van scouting uitleggen, maar we gaan vooral heel veel plezier hebben. Denk eens aan vuurtje stoken, abseilen, koken op houtvuur, tokkelen en nog veel meer dingen.

 

Coronacrisis
Sinds de coronacrisis is ook Scouting een tijdje stil komen te liggen, kinderen kwamen thuis te zitten, waarvan er sommigen de komende vakantie niet op vakantie zullen gaan. Wij willen graag in dat gat springen, en zorgen voor een stukje avontuur voor iedereen.

 

Tijd en plaats
Vanaf 18 juli, elke zaterdag van 11:00 tot 16:00 is iedereen in de leeftijd 5 t/m 16 van harte welkom bij ons gebouw aan de Elgerweg 103 bij De Mare. Opgeven hoeft niet, maar mag wel.

Zomerkamp
De eerste week van de zomervakantie, respectievelijk 4 t/m 10 juli,
hebben we bij ons eigen gebouw een zomerkamp, waar in de scouts (11 t/m 15), welpen (7 t/m 11) en bevers (5 t/m 7) hun opgedane kennis een week lang in de praktijk brengen. Ze koken voor zichzelf, maken zelf een onderkomen, bouwen zelf een stuk toren en hebben vooral heel veel plezier.Heeft u nog vragen? Neem contact op!

Deel dit artikel

Ontdek Scouting!

Ontdek Scouting!

Wat is Scouting nu precies? Deze vraag wordt vaak gesteld en is niet zomaar te beantwoorden. Scouting biedt namelijk ontzettend veel verschillende activiteiten. Precies die activiteiten waar de verschillende leeftijdsgroepen plezier in hebben, interesse voor tonen en graag willen doen. Alles draait om uitdaging en plezier. Scouts spelen op een verantwoorde manier en in een veilige omgeving. Om kwaliteit in het spel te brengen, zijn de activiteiten gebaseerd op de spelvisie van Scouting. Deze spelvisie gaat uit van de groei en ontwikkeling van kinderen en jongeren. Dat biedt garantie voor jarenlang plezier bij uitdagende activiteiten.

Proef de sfeer met onze aftermovie:

Deel dit artikel

LIJKT HET JE LEUK?

Lijkt het je leuk om onze groep te leren kennen na het lezen van deze informatie?

© 2020 Scoutinggroep Graaf Daron - Privacybeleid

Website door - Rowan van Zijl