Scouting Graaf Daron in Alkmaar draait door in de zomervakantie!

Scouting Graaf Daron in Alkmaar verzorgt de komende zomervakantie leuke opkomsten voor kinderen in de leeftijd 5 t/m 16
jaar. Vanaf 18 juli zullen wij elke zaterdag een te gekke opkomst in elkaar zetten, waarbij iedereen welkom is. Met, of zonder

scoutingervaring. We zullen de basics van scouting uitleggen, maar we gaan vooral heel veel plezier hebben. Denk eens aan vuurtje stoken, abseilen, koken op houtvuur, tokkelen en nog veel meer dingen.

 

Coronacrisis
Sinds de coronacrisis is ook Scouting een tijdje stil komen te liggen, kinderen kwamen thuis te zitten, waarvan er sommigen de komende vakantie niet op vakantie zullen gaan. Wij willen graag in dat gat springen, en zorgen voor een stukje avontuur voor iedereen.

 

Tijd en plaats
Vanaf 18 juli, elke zaterdag van 11:00 tot 16:00 is iedereen in de leeftijd 5 t/m 16 van harte welkom bij ons gebouw aan de Elgerweg 103 bij De Mare. Opgeven hoeft niet, maar mag wel.

Zomerkamp
De eerste week van de zomervakantie, respectievelijk 4 t/m 10 juli,
hebben we bij ons eigen gebouw een zomerkamp, waar in de scouts (11 t/m 15), welpen (7 t/m 11) en bevers (5 t/m 7) hun opgedane kennis een week lang in de praktijk brengen. Ze koken voor zichzelf, maken zelf een onderkomen, bouwen zelf een stuk toren en hebben vooral heel veel plezier.Heeft u nog vragen? Neem contact op!