Lid worden

Scouting is de leukste vrijetijdsbesteding die er is, geloof ons. Ben je benieuwd of Scouting iets voor je is? Neem contact met ons op en draai een keer mee!

De contributie van onze Scoutinggroep bedraagt 110 euro. Deze contributie wordt steeds betaald voor de periode van oktober tot en met juli. Daarnaast hebben wij nog bijkomende kosten voor verschillende kampen en het uniform. Heeft u hier specifieke vragen over? Stuur dan een e-mail naar penningmeester@graafdaron.nl

Kijken kan voor jeugdleden 3 keer gratis zonder verplichtingen, daarna horen we graag of het kind lid wil worden. Is dat zo? Dan volgt daarna de installatie waarna ook echte Scoutingkleding gedragen mag worden. We adviseren om de 3 keer kijken altijd vol te maken, omdat Scouting zo divers is komt niet alles in 1 of 2 keer kijken aan bod.

Wist je dat?

  • Wanneer je lid bent en je er een opkomst niet bij kunt zijn, je je moet afmelden bij de leiding.
  • Als je lid bent, verwachten we dat je zo snel mogelijk een Scoutfit blouse draagt. Een das en tekens draag je pas vanaf het moment dat je bent geïnstalleerd.
  • Met een Alkmaar-pas krijg je 10% korting op onze contributie.
  • De communicatie met alle leden word via de mail gedaan, zorg daarom dat je altijd via de mail bereikbaar bent. Wij versturen mails via infograafdaron@gmail.com of info@graafdaron.nl.

Bekijk hier de aftermovie van 2019


Als lid van Scouting Graaf Daron, ben je ook lid van Scouting Nederland. Daarmee krijg je korting op het kamperen op Scouting labelterreinen, kun je meedoen aan landelijke- of zelfs internationale activiteiten en nog veel meer!

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

Kom je eens langs?

Kom je eens een keer langs om te kijken hoe het bij ons is? Dat vinden we natuurlijk super gezellig!

Neem contact op