De groep

Binnen onze Scoutinggroep is een bestuur actief, bestaande uit minimaal een voorzitter, secretaris, penningmeester en groepsbegeleider.

Daarnaast is er de groepsraad, waar alle vrijwilligers + vertegenwoordigers per speltak in zitten. De groepsraad is te zien als algemene ledenvergadering, ze stelt bestuurders aan, stelt het beleid vast, stelt de vertrouwenspersonen aan en nog enkele andere zaken. De exacte taken van de groepsraad en de samenstelling is te lezen in het huishoudelijk reglement.

Het bestuur is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vereniging, van ledenadministratie tot uitvoeren van vrijwilligersbeleid. Het bestuur wordt aangesteld door en gecontroleerd door de groepsraad.

Voor het beheer van het vastgoed is een aparte stichting: Stichting Beheer Graaf Daron.

De statuten van onze groep zijn hier in te zien: [Als hier niks staat zijn we er nog mee bezig]
Het huishoudelijk reglement van onze groep is hier in te zien: [Als hier niks staat zijn we er nog mee bezig]

Het bestuur is voor vragen bereikbaar via bestuur@graafdaron.nl

Speltakken

Speltakken zijn groepen van kinderen in een leeftijdscategorie die het Scoutingspel spelen. Hieronder zijn onze speltakken te zien, klik er op voor meer informatie!

Meer over onze speltakken

Bestuur

Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en groepsbegeleider. Klik hieronder om naar de pagina over het bestuur te gaan.

Meer over ons bestuur

Nieuwe vrijwilligers

‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’, is dat het eerste waar je aan denkt bij Scouting? Dan moeten we jou hebben! Onze groep draait volledig op vrijwilligers, van leidinggevenden bij speltakken tot gebouwbeheerders. Ben je benieuwd of vrijwilliger zijn iets voor jou is? Neem dan contact op, waarschijnlijk hebben we een match!

Neem contact op
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image